Облдержадміністрація підписала меморандум про екологічну співпрацю з канадською фірмою.

 

Сьогодні, 5 грудня, Львівська обласна державна дміністрація підписала меморандум про співпрацю і наміри у галузі екології, охорони довкілля та утилізації відходів із міжнародною компанією ZERRINGER SOLUTIONS Limited, інформує прес-служба ЛОДА.

 

Підписи під документом поставили заступник голови ЛОДА Ірина Гримак і президент компанії ZERRINGER SOLUTIONS Limited Девід Болтон.

 

ZERRINGER SOLUTIONS Limited авторизована компанією FITON (Канада) та здійснює діяльність у сфері екології та будівництва промислових підприємств, відновлення ділянок під будівництво, рекультивації забруднених земель.

 

Співробітництво в рамках меморандуму спрямовуватиметься, зокрема, на залучення міжнародних фінансових інститутів на розвиток інфраструктури у Львівській області у галузі екології та заохочення інвестицій; формування та реалізацію наукових, технічних і технологічних програм розвитку важливих напрямків екологічного сектора і взаємне застосування результатів спільної діяльності; обмін фахівцями з питань екології і провідних технологій з утилізації відходів.

05.12.2016