Штаб: Дезертир-убивця тікав на панцеромобілі.

 

Військова прокуратура розпочала розслідування вбивства солдатом командира взводу у зоні проведення антитерористичної операції на Луганщині.

 

Про це повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, інформує аґенція УНІАН.

 

"У Новотошківському районі, на Бахмутській трасі, що на Луганському напрямку, відбувся злочин – солдат вбив сержанта. Намагаючись уникнути відповідальності, він втік з позиції на БМП і намагався перетнути лінію фронту, щоб сховатись на окупованій території. Проте, майже одразу вбивця потрапив у ДТП і продовжив рух пішки, прихопивши з собою кулемет. Цей тяжкий злочин підпадає одразу під декілька статей Кримінального кодексу, і його розслідує військова прокуратура. Інших подробиць з цього приводу поки немає", – поінформував Лисенко.

 

Як повідомляв "Z", штаб АТО повідомив про втечу на бік бойовиків українського військовика: дезертир намагався втекти від відповідальності за скоєння "важкого злочину". Волонтери уточнили, що чоловік убив командира свого підрозділу (взводу).

 

Наразі російські ЗМІ повідомляють про те, що український солдат добровільно здався їм у полон; українська сторона очікує інформаційних провокацій.

 

02.12.2016