Помер чоловік, обгорілий під час пожежі в нічному клубі.

 

Чоловік, який отримав 95% опіків тіла під час пожежі у львівському нічному клубі «МІ100», помер минулої ночі у реанімації, інформує Укрінформ з посиланням на джерела у 8-й клінічній лікарні Львова.

 

«Чоловік 1968 року народження, який потрапив до реанімації медзакладу із важкими опіками 95% тіла та ураженням дихальних шляхів, помер в ніч на 29 листопада», - сказали в лікарні.

 

У іншого постраждалого, у якого обгоріли кисті рук та загалом є 35% термічних уражень шкіри, спостерігається позитивна динаміка, тому його напередодні виписали з реанімації.

 

У хірургічному відділенні лікарні надають допомогу відвідувачам клубу, які вибирались назовні через вибиті вікна та двері й отримали різані рани. Одну відвідувачку було госпіталізовано в неврологію зі стресовим розладом, але вона вже самовільно покинула медзаклад.

 

Водночас учора, 28 листопада, виконувачу обов'язків директора нічного клубу оголошено про підозру, повідомив керівник ГУ НП Львівщини Дмитро Загарія, інформує ТСН.

 

30-річного Сергія Чередниченка підозрюють у злочині, передбаченому ч.2 ст.270 КК України, а саме «порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки».

 

Сам керівник раніше заявляв, що фаєр-шоу, через яке сталась трагедія, задумав новий піар-директор закладу на власний розсуд, без узгодження з дирекцією. Після трагедії піар-директор, що перебував на випробувальному терміні, начебто втік, і нині його розшукують правоохоронці.

 

Як повідомляв Z, у ніч на 27 листопада у розважальному центрі МІ100 у Львові під час фаєр-шоу загорілася пластикова стеля. Внаслідок пожежі постраждали 25 осіб. Рятувальники евакуювали з приміщення 250 відвідувачів клубу. За фактом пожежі через використання вогню у закритому приміщенні відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 ККУ (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

29.11.2016