Голова Фіскальної служби не прийняв відставку Марушевської.

 

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров не прийняв відставку очільниці Одеської митниці Юлії Марушевської.

 

Про це Насіров написав на своїй сторінці у Facebook.

 

"Для уникнення неоднозначності ситуації хочу заявити – в такому вигляді заява про звільнення не прийнятна", – заявив голова ДФСУ, додавши, що підставою звільнення зазначена "згода сторін".

 

"Звільнення Марушевської можливе лише після передачі справ та документів у порядку, встановленому чинним законодавством, із дотриманням всіх необхідних умов", – написав Насіров.

 

Чиновник обурився заявами Марушевської про те, що вона звільняється через тиск та гальмування реформ. "За весь час роботи ми навіть не побачили плану тих нібито реформ", – ствердив голова Фіскальної служби.

 

Сама ж Юлія Марушевська повідомила, що голова ДФС у відповідь на її заяву ініціював нову догану. "Перша реакція від Романа Насірова на мою заяву про звільнення: глава ДФС почав дисциплінарне провадження для оголошення ще однієї догани! No comments... Там взагалі є здоровий глузд в когось?!" – обурилась Марушевська на своїй сторінці у Facebook.

 

15.11.2016