У поліції розповіли, де в місті найгірша ситуація на дорогах.

 

Речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій надала перелік вулиць та перехресть, де сьогодні, 14 листопада, найбільш ускладнений рух через нерозчищені дороги, інформує Твоє місто.

 

За даними поліції, проїзд ускладнений на вул. Хмельницького (біля ринку «Галицьке перехресті»), перетині вул. Клепарівська – Пстрака, перетині вул. Кавалерідзе – Сихівська, вул. Зубрівська (ускладнений заїзд із вул. Зеленої), вул. Хуторівка (нерозчищені дороги), проспект Червоної Калини (нерозчищені тротуари та під’їзди до зупинок), виїзд з вул. Луганської на вул. Стрийську (затор через фуру, яка перешкоджає руху), вул. Широка – Роксоляни, виїзд із вул. Окружної на вул. Кульпарківську, вул. Липинського – Чорновола, вул. Сахарова – Вітовського – Героїв Майдану, перетин вул. Зелена – Стрийська.

 

У патрульній поліції також повідомили, що протягом 3-х діб (11-14 листопада) на дорогах Львова зареєстрували 98 дорожньо-транспортних пригод.

 

Як повідомляв Z, за вихідні у Львові випала місячна норма опадів, то призвело до проблем з автотранспортом, потягами та авіарейсами.

14.11.2016