У Садового вже знайшли заміну керівникові департамента ЖКГ, якому оголосили про підозру у справі Грибовицького сміттєзвалища.

 

Від 2 листопада керівником департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради буде Сергій Бабак, який сьогодні, 1 листопада, переміг на конкурсі на вакантну посаду, інформує прес-служба Львівської міської ради..

 

Інші кандидати, окрім Сергія Бабака, на конкурс не подавались.

 

Сергій Богданович Бабак народився 7 січня 1963 року в м. Києві. З 1985 року працював на різних посадах в АК «Київенерго». З 2005 року – в НАК «Енергетична компанія України».

 

З 2007 року до 2008 року працював у Львівській міській раді. З 2008 року працював на посаді ТОВ «ПромГазІнвест».

 

З 29.04.2010 року начальником управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради був Юрій Голець. Проте, заявила речник прокуратури Львівської області Мар’яна Гайовська, йому оголосили підозру у справі Грибовицького сміттєзвалища, досудове слідство в якій вже завершено, як повідомляв Z.

 

«Факт оголошення підозри підтверджується. Всі подробиці прокурор розповість завтра під час брифінгу», – зазначила Мар’яна Гайовська, пише Дивись.Інфо.

01.11.2016