Поліція ФРН ідентифікувала німецьких футбольних хуліганів у Ліллі.

Мова йде про тих осіб, котрі скоїли напад на українських вболівальників перед матчем збірних Німеччини та України.

 

 

«Вони належать до угруповання вболівальників дрезденського Dynamo», – повідомила речниця МВС Німеччини Яна Ульбріхт (Jana Ulbricht).

 

За словами пані Ульбріхт, які цитує німецька газета Bild, співробітники поліції змогли визначити особистості фанатів за фотографією, яку ті зробили перед головним вокзалом міста Лілля у Франції, а потім розмістили в мікроблозі Twitter.

 

 

На фото видно близько 30 німецьких футбольних фанатів, котрі позують з військовим прапором Німецької імперії. Тепер після повернення на батьківщину їх чекає поліцейське розслідування.

 

Раніше, в ніч на 12 червня, німецька поліція перешкодила іншій групі дрезденських футбольних хуліганів виїхати до Франції. Вони були зупинені дорогою на Євро-2016 в місті Трірі. «Декотрі з них перебували на поліцейському обліку і везли з собою балончики з перцевим газом і маски-балаклави» – уточнюється в повідомленні.

 

Нагадаємо, що 12 червня неподалік від центрального вокзалу в Ліллі понад півсотні німецьких футбольних хуліганів напали на українських уболівальників. Під час сутичок в хід пішли пляшки, стільці з вуличних кафе і димові шашки. Хулігани скандували праворадикальні гасла і розмахували прапором. Вони напали також на репортера німецького телеканалу Sport1, завдавши йому кілька ударів. 

14.06.2016