Веловагони можуть з'явитись і в карпатських дизелях.

 

Івано-Франківська організація УГП звернулася з офіційними листами до голови ОДА Олега Гончарука та виконувача обов'язків начальника «Львівської залізниці» Івана Груника з проханням розглянути можливість облаштування веловагонів у напрямках: Івано-Франківськ – Яремче, Івано-Франківськ – Рахів, Коломия – Рахів, Коломия – Ворохта, передає "Репортер".

 

«Важливо зберігати і розвивати статус Івано-Франківщини і Галичини загалом, як туристичного краю. Тому ми будемо і надалі працювати у цьому напрямку», – зазначили в УГП.

 

У зверненні місцевого осередку УГП до влади йдеться про те, що реалізація ініціативи з облаштування веловагонів буде корисною для велосипедистів і забезпечить їм комфортне пересування під час поїздок у туристичні пункти Карпатських гір. А також збільшить туристичну привабливість Карпат та Івано-Франківщини загалом.

 

Як повідомляв Z, у Львові два веловагони, оснащені спеціальними кріпленнями для велосипедів, відтепер курсують у напрямку Львів – Мукачево. На черзі ще один напрямок: Львів – Ужгород.

 

 

03.06.2016