Починається ремонт дороги Стрий–Тернопіль–Кіровоград.

 

У Жидачівській РДА вирішили взятись за ремонт дороги, що веде зі Стрия на південь. Кажуть, підрядник вже випробуваний, і сподіваються, що він також зможе полагодити покриття мосту, повідомили у відділі інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю РДА.

 

«Минулого року ПП "Механіка К" на території району брало участь у ремонті автодороги Стрий–Журавно. А нещодавно ця підрядна організація провела ремонт аварійної ділянки автодороги Стрий–Тернопіль–Кіровоград–Знам'янка в межах с. Жирова, де дорожнє покриття на відрізку близько 300 метрів було практично зруйновано. Ремонтні роботи на цій ділянці автодороги було проведено якісно. Тож варто сподіватися, що ПП "Механіка К" вже у найближчий період налагодить ремонтні роботи таким чином, що в районі стан автодороги Стрий–Тернопіль–Кіровоград–Знам'янка сутєво покращиться», – сказав начальник відділу Олексій Хемій.

 

Під час робочої поїздки для вивчення стану автодороги голова Жидачівської РДА Олександр Пітула особливу увагу віддав вирішенню питань проведення ремонту моста через р. Дністер в с. Залісках. Два роки тому було здійснено ремонт дорожнього полотна цього моста, однак на сьогодні на одній з його ділянок утворилися тріщина та вибоїни, і це суттєво ускладнює рух транспорту.

02.06.2016