«Воля» відкликала своїх депутатів з керівних посад в комісіях облради.

Фракція партії «Воля» в Івано-Франківській обласній раді відкликала своїх депутатів з керівних посад у депутатських комісіях. Про це сьогодні, 26 травня, заявила керівник фракції Ольга Галабала, передає Курс.

 

«ВОЛЯ» не прийшла за посадами, а прийшла працювати. А вишиватники в облраді, прикриваючись патріотизмом, грабують людей. Робота облради перетворилася на фарс. Приклади. Боремося з вирубкою лісів – нам вдалося добитися приїзду міністра, заборони санітарних рубок, але за заборону вирубки у заповідниках на комісії проголосували лише наші депутати», – зазначила Ольга Галабала.

 

Депутатка згадала і впровадження системи «ProZorro».

 

«Голова облради заявив, що «ProZorro» введено, а насправді ввів лише для апарату облради, де витрати трохи більше 1 млн грн... Тому ми  відкликаємо Михайла Якимчука – з посади голови екологічної комісії, Олега Атаманюка – з посади секретаря комсії з питань охорони здоров'я, Марію Рудик – з посади секретаря гуманітарної комісії, Андрія Марійчина – з посади секретаря комісії з питань учасників АТО», – заявила Ольга Галабала.

 

Голова облради Олександр Сич попросив правоохоронні органи перевірити заяву щодо грабежів і надати оцінку. Також зазначив, що чекає заяв від зазначених депутатів.

26.05.2016