Мінекології шукає керівників для трьох природних об’єктів.

Міністерство екології та природних ресурсів України оголосило конкурсний відбір на три керівні посади в природних парках та заповідниках Галичини. Ідеться про НПП «Гуцульщина», природний заповідник «Горгани» на Івано-Франківщині та Яворівського НПП на Львівщині.

 

Як повідомляв Z, громадськість під час візиту на Івано-Франківщину міністра екології Остапа Семерака вимагала у високопосадовця звільнення директора НПП «Гуцульщина» Василя Пророчука, якого звинувачують в незаконному вирубі лісу на території парку.

 

Загалом Міністерство екології шукає кандидатів на посади керівників 13 національних природних парків в Україні, ідеться на сайті міністерства.

 

Заяви про участь у конкурсному відборі та інші необхідні документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення на офіційному веб-сайті Мінприроди.

 

Серед вимог до кандидатів – освіта профільна і управлінська, досвід роботи не менше 5 років, моральні якості, управлінські здібності тощо. Також кандидати повинні представити план розвитку установи, яку збираються очолити.

23.05.2016