Світило психоаналізу приїхав в Галичину ділитись знаннями.

Сьогодні, 4 травня, у Львові відбудеться конференція «Медицина і психоаналіз: на перетині спроможності і безсилля» за участю психотерапевтів із Німеччини та України. Одним зі запрошених лекторів є професор, доктор медицини, декан відділення психотерапії Ульмського університету (Німеччина) Хорст Кехелє, повідомили в Українській спілці психотерапевтів.

 

Захід розпочнеться о 15 год. в медичному центрі Святої Параскеви. Вхід безкоштовний і вільний для всіх бажаючих.

 

Хорст Кехелє прочитає лекцію «Психосоматика з візії сучасної німецької медицини». Темою попередньої, позавчорашньої, його лекції у Львові були контрпереносні переживання.

 

Хорст Кехелє про контрпереносні переживання (Львів, 2-го травня). Фото: facebook.com/ekaterina.levin

 

«В аналіз треба принести стільки буденного, скільки потрібно, і стільки аналітичного, скільки можливо», – такого принципу у своїй роботі дотримується німецький лікар.

 

Зазначимо, що завтра, 5 травня, Хорст Кехелє прочитає лекцію в Дрогобичі, як повідомили у дрогобицькій міській раді.

 

Хорст Кехелє (Horst Kächele, народ. 18 лютого 1944 року в Куфштайні) – визначний учений в галузі досліджень психоаналітичного процесу, професор, доктор медицини, декан відділення психотерапії Ульмського університету (від 1990), директор Штутґартського центру психотерапевтичних досліджень, запрошений професор психоаналізу Лондонського університету, член комітету з психоаналітичних досліджень Міжнародної психоаналітичної асоціації. Був президентом Товариства психоаналітичних досліджень.

04.05.2016