Садовий і Березюк ввечері ідуть до Порошенка.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що Президент Петро Порошенко знову запросив його на зустріч, передає телеканал 112 Україна.

 

«Він запросив на розмову, я ще візьму з собою Олега Березюка. Можливо, розмова стосуватиметься питання призначення генпрокурора, можливо, чогось іншого. Я готовий до співпраці і дискусії. Якщо я можу бути корисний, я двома руками «за», - прокоментував Андрій Садовий.

 

За його словами, зустріч ініціював петро Порошенко. Андрій Садовий зазначив, що йому важливо обговорити роботу парламенту.

 

«Нам сьогодні важливо мати чіткі і правильні покажчики. Ні Данія, ні Росія, ні Америка не зроблять нашу роботу. Навіть обрання прем'єра. Це недобре, коли кажуть, що коаліція, а голосують тільки 206 депутатів. Для мене важливо, щоб почав нормально працювати парламент, щоб його не ґвалтували», - заявив він.

 

«Я категорично проти будь-яких квот у парламенті, уряді і тим більше в Генпрокуратурі. Там повинні бути більш професійні люди», - додав міський голова Львова і лідер Самопомочі.

19.04.2016