Затримано ще трьох підозрюваних в організації паризьких терактів.

Бельгійська поліція здійснила затримання   під час проведених у вівторок, 12 квітня, обшуку в одному з будинків, розташованих в комуні Уккеле, яка входить в Брюссельський столичний регіон.

 

 

Як повідомило радіо  Deutsche Welle, після допиту підозрюваних у скоєнні терактів в Парижі в листопаді 2015 року слідчий винесе рішення, чи будуть вони відправлені за ґрати, а також чи пов'язані вони з раніше затриманими підозрюваними в організації брюссельських терактів.

 

Раніше у вівторок бельгійські правоохоронні органи повідомили, що двох підозрюваних, Смаїла Ф. та Ібрагіма Ф., було вирішено залишити під вартою. Затриманих, котрі, ймовірно, є братами, звинувачують в участі в діях терористичного угрупування, а також у замаху на вбивство.

 

10 квітня стало відомо, що терористи, які організували вибухи в столиці Бельгії 22 березня, спочатку планували провести чергову серію терактів в Парижі, а не в Брюсселі. Однак завдяки успіхам розслідування і арештам ключових підозрюваних, у тому числі Салаха Абдеслама, вони змінили плани і вирішили завдати ударів по Брюсселю.

13.04.2016