Бельгійці хочуть вкласти гроші в мінеральні води області.

Бельгійська інвестиційна компанія «Worden S.A.» хоче розвивати виробництво мінеральної води на території Івано-Франківської області. Про це йшлося на зустрічі представників компанії з першим заступником голови Івано-Франківської облдержадміністрації Сергієм Басарабом, передає Стик.

 

Бельгійці розповіли, що вже понад 5 років співпрацюють з українськими та польськими компаніями і спеціалізуються на виготовленні СО2 для насичення питних напоїв. На території Івано-Франківщини «Worden S.A.» планує розвивати виробництво мінеральної води.

 

«Наша компанія зацікавлена в інвестуванні бізнесу, який займатиметься виробництвом мінеральних вод. Головною нашою умовою є екологічно чиста територія, на якій розміщуватиметься свердловина, та низька мінералізація води, адже її використовуватимуть для дитячого харчування», – зазначили представники бельгійської компанії.

 

За словами Сергія Басараба, керівництво області всіляко сприятиме двосторонній співпраці, аби належним чином забезпечити економічний розвиток регіону.

 

«Зі свого боку гарантуємо взаєморозуміння та підтримку. Сподіваємося, що ця зустріч стане імпульсом для налагодження довготривалої та плідної співпраці», - наголосив посадовець.

06.04.2016