Навесні містяни трохи більше люблять Садового і депутатів.

У березні середня оцінка за роботу міського голови Львова Андрія Садового зросла відразу на 0,2 пункти, а депутатів міськради – на 0,1 у порівнянні з лютим, і тепер становить 3,4 та 2,4 бали відповідно, йдеться у черговому дослідженні «Львівський омнібус», проведеному центром «Active Group».

 

Водночас комунальні служби Львова, йдеться в дослідженні, ще від січня втрачають прихильність містян і зараз мають 2,6 балів.

 

У березні «Львівський омнібус» зафіксував рекордну кількість респондентів, які оцінили роботу Андрія Садового у 5 балів. Таку оцінку поставили 19% респондентів. Вважають, що міський голова виконує обов’язки на 4 бали стільки ж людей, як і в лютому. А от частка тих, хто оцінює результати роботи Садового на 3 бали, падає ще із січня, і у березні становить 31,4%. Менше стало і тих, хто поставив Андрієві Садовому «негативні» оцінки 1 та 2 бали- 9,1% та 11,6% відповідно.

 

Тож рекордна кількість «п’ятірок» та зменшення кількості негативних оцінок стали причиною зростанню середньої оцінки львівського міського голови до 3,4 балів, що на 0,2 більше, ніж минулого місяця.

 

Депутати Львівської міської ради у березні отримали лише 2,5% «п’ятірок» від респондентів «Львівського омнібусу». Дещо збільшилася частка «четвірок» – 10,7%, проти 9,2% у лютому. Кількість опитаних львів’ян, які поставили 3 бали за роботу депутатам міськради, у березні становила 34,4%, що на 3,8% більше, ніж минулого місяця. Збільшується частка тих, хто вважає, що депутати гідні «двійки»: у грудні 22,8% респондентів дотримувалися такої думки, а в березні таких було вже 26,4%. У свою чергу, чверть (26,4%) опитаних поставили депутатам найнижчий бал. Середня оцінка за роботу депутатів Львівської міської ради у березні становить 2,4 бали, що на 0,1 більше, ніж у лютому.

 

Опитування проовдилось 12-13 березня серед 15279 респондентів. Похибка не перевищує 2,5%.

23.03.2016