Учасники АТО відпочиватимуть у президентській «Синьогорі».

За дорученням голови Івано-Франківської облдержадміністрації Олега Гончарука учора, 22 березня, на базі ДО «Резиденція «Синьогора» відбулась виїзна нарада щодо організації сімейного відпочинку учасників антитерористичної операції, йдеться у повідомленні департаменту соціальної політики ІФ ОДА в мережі Facebook.

 

Пезидентську резиденцію оглянули представники Центру допомоги учасникам АТО Наталія Сербин, асоціації учасників АТО Андрій Долик та Тарас Кузь, радник голови ОДА Володимир Веркалець та заступник директора департаменту соцполітики Віталій Яворський.
«Прийнято рішення організувати для учасників АТО такий відпочинок на базі ДО «Резиденція «Синьогора» уже в 2016 році», – ідеться в повідомленні.

 

Деякі військові скептично поставились до ініціативи і вважають, що в президентській резиденції відпочиватимуть хіба генерали або, за іншою версією, працівники МВС та прокуратури. Проте в Асоціації учасників АТО запевняють, що зроблять усе для того, щобна відпочинок приїздили саме прості солдати з області.

 

Як повідомляв Z, раніше розглядалась можливість оздоровлення учасників АТО на новій базі відпочинку НБУ в Яремче.

23.03.2016