Невідомі підірвали машину «укропівця» з Івано-Франківської облради

У Долині, на вулиці Обліски, 6 березня близько 2 год. стався вибух паливного бака без подальшого горіння в автомобілі, повідомили в управлінні надзвичайних ситуацій Івано-Франківської облдержадімінстрації.

 

Під час вибуху в машині були водій та пасажири.

 

«Власником автомобіля є громадянин 1974 року народження, директор ДП «Вигодське лісове господарство», депутат обласної ради.

 

Після огляду місця події експертами вибухотехнічної служби НДЕКЦ було встановлено, що вибух стався внаслідок підриву гранати РГД-5 невстановленою особою.

 

Після вибуху потерпілих немає», – йдеться у повідомленні.

 

Директором ДП «Вигодське лісове господарство» є депутат обласної ради від УКРОПу Олександр Матусевич, заступник голови постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування.

 

Вибухотехніки стверджують, пишуть Паралелі, що гранату зловмисники заклали під переднє ліве колесо і вона спрацювала, коли машина рушила з місця. За кермом автомобіля був сам Олександр Матусевич, його дружина та пасажири: Анатолій Вертепний з дружиною, які сиділи на задньому сидінні. Але ніхто з них не постраждав.

 

Речник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області  Тетяна Іванюк заявила, що випадок кваліфіковано як «замах на вбивство».

07.03.2016