Епідемія телефонних «мінувань» триває: вибухівку шукали в музеї та в поліції.

В Івано-Франківську ввечері 28 лютого шукали вибухівку у відділенні поліції, готелі та музеї, повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області.

 

«За результатами проведених перевірок співробітниками поліції вибухових пристроїв у приміщенні готелю «Надія», відділу поліції в м. Івано-Франківськ на вулиці Бельведерській та Івано-Франківського краєзнавчого музею (Ратуша) – не виявлено», - йдеться в повідомленні.

 

Зазначимо, Ратушу та готель «Надія» зловмисники «мінують» вже не вперше.

 

За цими фактами слідчим підрозділом Івано-Франківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження, відповідно до ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, за якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

 

Зараз правоохоронці намагаються встановити особу зловмисників, які повідомили про мінування.

 

Як повідомляв Z, сьогодні, 29 лютого, уранці працівники ГУ СБУ у Львівській області виявили біля приміщення, в якому працюють, саморобний вибуховний пристрій. Під час його знешкодження стався вибух.

29.02.2016