Учора, 23 лютого, в Івано-Франківську відбувся Антикорупційний форум у рамках руху Міхеїла Саакашвілі «За очищення». Форум відвідали багато місцевих політиків та активістів з різних таборів, пише Курс.

 

Послухати Міхеїла Саакашвілі та оцінити виборчий потенціал його руху прийшли і представники «Свободи», що презентують владу міста, і чисельна делегація УКРОПу, представники БПП «Солідарність», «Народного контролю» і навіть колишні регіонали: зокрема, помітили відомого підприємця Олександра Долішнього, а також колишнього голову Львівської облдержадміністрації Василя Горбаля.

 

Під час свого виступу Міхеїл Саакашвілі розповів, чому прем'єр-міністр Арсеній Яценюк називає його «популістом-гастролером».

 

«Зараз виступає Яценюк і каже мені: ти аферист, популіст... Це зараз я став популістом-гастролером? Виявляється, що реформи виглядають красиво, коли ти бачиш результат. А якщо результати цих реформ мають процес і ти повинен відмовитись від щоденних мільйонів, то ти вже популіст», – сказав Міхеїл  Саакашвілі.

 

 «Коли ми говоримо, що потрібно щось робити в будь якій галузі, і тоді буде результат, то в уряді навіть не хочуть це чути. Реформ та змін від їхньої роботи немає, то потрібно змінити їх», – наголосив він, передає Hromadske.tv.

 

Міхеїл Саакашвілі додав, що для того, аби робити якісні реформи в Україні, «перш за все її потрібно любити».

24.02.2016