Львівська міська організація ВО «Батьківщина» розпущена

Президія політради партії ВО «Батьківщина» розпустила Львівську міську організацію партії через незадовільні результати на місцевих виборах, розповів керівник обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, передає Вголос.

 

«За результатами виборчої кампанії до місцевих органів влади, міська партійна організація «Батьківщини» не подолала 5% бар’єр і не отримала представництва у Львівській міській раді. Відтак, було винесено таке рішення політради», – пояснив Михайло Цимбалюк, зазначивши, що рішення ухвалено ще 29 січня.

 

З посади керівника осередку міської «Батьківщини» звільнений Михайло Мужилівський, а також керівники усіх районних організацій партії у місті Львові.

 

«Але моя позиція принципова: щоб ті керівники, яких звільнено, керівники районних партійних організацій, залишилися в партії і працювали. Правда, вже на інших ролях», – додав керівник обласної організації.

 

Він додав, що протягом двох тижнів будуть створені комісії, що вивчать стан справ у кожній районній партійній організації і опрацюють пропозиції щодо підготовки конференції, на якій буде обрано керівників районних організацій. Відповідно, вони оберуть делегатів на міську партійну конференцію і визначаться, кого обирати на посаду керівника Львівської міської організації «Батьківщина».

03.02.2016