На нардепа напали з гирями.

На народного депутата від Радикальної партії Сергія Рибалку скоїли напад: невідомі особи розбили шиби в його автомобілі.

 

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

 

Інцидент трапився у четвер увечері після того, як народний депутат від’їжджав на своєму авті зі спортивно-оздоровчого комплексу. Двоє осіб кинули в авто дві півкілограмові гирі, пошкодивши лобове та переднє пасажирське скло транспортного засобу. Ніхто не постраждав. Зловмисники втекли з місця події.

 

Сам Рибалка стверджує, що нападники мали намір не лише пошкодити машину, а й завдати йому травм. "Мені пощастило, що та гиря вцілила у залізну стійку автомобіля, а не прямо в шибу. Адже якби вона пробила скло дещо нижче, то точно потрапила би мені в голову. Очевидно, вони довго вистежували мене, ретельно вибирали місце нападу зі шляхами відходу, а також упевнилися, на яке сидіння авта я сяду", – написав нардеп на своїй сторінці у Facebook.

 

Сергій Рибалка не виключає, що напад мав політичний підтекст, хоча схиляється до версії, що замовником є його тесть, із яким чоловік поконфліктував через бізнес.

 

15.01.2016