18 правоохоронців звільнені з роботи за п’янство.

Цього року з органів внутрішніх справ звільнено 18 працівників за водіння у стані алкогольного сп’яніння, розповів начальник головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, передає Львівська газета.

 

«Частина звільнених працівників звернулася до суду. І, як це не прикро, суд виніс рішення на користь позивачів. Відповідно, більшість із них, повернулися на свої робочі місця», – додав Дмитро Загарія.

 

За його словами, такі випадки поновлення на роботі правоохоронців не є поодинокими: зокрема, повернулись на службу правоохоронці, які були звільнені за зловживання спиртними напоями під час перебування в зоні АТО.

 

Загалом протягом 2015 року з органів внутрішніх справ звільнено 1233 працівники: за віком – 94, за станом здоров’я – 227, за власним бажанням – 298, за скороченням штату – 492, за сімейними обставинами – 1, на підставі закону «Про очищення влади» – 14. Не пройшли випробувального терміну 56 працівників.

 

Окрім того, позбулися своїх посад 37 осіб за порушення дисципліни, 13 – за рішенням суду за вчинення кримінального правопорушення та один – за службову невідповідність.

28.12.2015