Учора, 23 грудня, під час партійних зборів, члени ВО «Свобода» провели вибори голови міської організації партії та замінили Романа Навроцького на Володимира Стаюру, який раніше очолював обласний осередок свободівців, пишуть Новини Тернопільщини.

 

Кандидатуру Володимира Стаюри, зазначає видання, пролобіював Олег Сиротюк. З 50 присутніх «за» проголосували 13 партійців та зміна відбулась.

 

Роман Навроцький на своїй сторінці в мережі Facebook подякував однопартійцям за співпрацю.

 

Видання 0352.ua пише з посиланням на неофіційні джерела, що відставка Романа Навроцького не стала несподіванкою - рішення про його заміну Олег Тягнибок ухвалив ще після виборів нібито за наполяганням Сергія Надала. Як компенсацію Романові Навроцькому запропонували очолити фракцію у міській раді, однак з формалізацією відставки він затягував.

 

«Очевидно, що детонатором прискорення виступили події на останній сесії міськради, коли частина свободівців, зокрема і Навроцький, голосувала врозріз з Надалом. Відтак, розповідають, що відбувся ще один дзвінок Тягнибока, після якого й відбулася відставка Навроцького», – йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що новий голова міської організації є лояльним до Сергія Надала.

24.12.2015