Польща допоможе створити в районі транскордонний індустріальний парк.

У Любачеві (Республіка Польща) відбулася підсумкова конференція з приводу завершення реалізації міжнародного проекту «Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ». Під час заходу влада Яворівського району підписала з польською стороною декларацію про створення транскордонного індустріального парку, розповів заступник голови Яворівської райради Іван Карпа, передає ЗіК.

 

«Кульмінацією діяльності під час реалізації цього міжнародного проекту і стала конференція, лейтмотивом якої було окреслення нових перспектив і форм транскордонної співпраці зі створення мережі індустріальних парків. Муніципалітет Lubaczów є лідером проекту, що фінансується Європейським Союзом, в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

 

Під час конференції відбулися перемовини з українсько-польських економічних відносин на транскордонному рівні, говорили про роботу промислових зон і технопарків, транскордонні програми 2014-2020 тощо», – розповів Іван Карпа.

21.12.2015