Новорічні подарунки повезли для бійців АТО волонтери Логістичного центру Тернополя, повідомляє TV-4.

 

Машини з допомогою військовим на Схід відправляють щомісяця, та перед новорічними святами поїздки почастішали, адже тернополяни активно взяли участь у підтримці воїнів.

 

Окрім подарунків, солодощів, теплого одягу, на Схід відправили бензопили, генератори та сокири. Студенти Тернополя разом із волонтерами Логістичного центру зробили низку заходів до Дня Миколая: випікали пряники, виготовляли спиртівки та організовували аукціон «Побачення з волонтером».

 

На аукціоні заробили понад 10 тисяч гривень, що витратять на нагальні потреби для бійців АТО. Схожі акції планують проводити і наступного року, але тоді лотами на аукціоні стануть вже не волонтери, а бійці, які повернуться з передової.

 

Щодо потреб військових, то, за словмаи волонетрів, бійці найчастіше просять бензопил, а одна коштує щонайменше 1600 грн.

 

«Склад зараз майже пустий, але ми його знову наповнюємо, тому що в п’ятницю вантажили буса на Схід. Відправили майже все, загрузили дуже багато теплих речей, подаруночки-миколайчики, випічку всю забрали, берці теплі, одяг теплий, шкарпетки теплі, флісові кофти, змінну форму, змінну білизну. Тому зараз ми знову стараємося наповнити склад, днями знову плануємо відправити бус», – розповів волонтер Віталій.

14.12.2015