«Опоблок» погрожує відібрати в Садового крісло, якщо той зазіхатиме на місце Вілкула.

Народний депутат від фракції «Опозиційного блоку» Дмитро Шпенов, учора, 10 грудня, зареєстрував у Верховній Раді законопроект №3624 про перевибори міського голови Львова 27 березня 2016 року, повідомляє Багнет.

 

Текст законопроекту на сайті Ради наразі відсутній, але Дмитро Шпенов виступив з цього приводу з трибуни..

 

«Спроби Андрія Садового порушити Конституцію України та сфальсифікувати результати голосування в Кривому Розі, де він вирішив помститись діючому міському голові Юрію Вілкулу за поразку на виборах керівника Асоціації міст України, можуть коштувати Садовому посади», - сказав нардеп від «Опоблоку».

 

Він заявив, що в Кривому Розі вже після офіційного оголошення результатів виборів Андрій Садовий хотів проштовхнути в крісло міського голови свого переможеного кандидата від «Самопомочі» Андрія Милобога. Для цього нардепи підготували законопроект про перевибори, що порушує на тільки закон про місцеві вибори, а й Конституцію України.

 

«Враховуючи корупційні скандали навколо дій Садового, а також те, що стан міста під його керівництвом постійно погіршується, вже навесні Львів може отримати нового очільника», - сказав Дмитро Шпенов.

 

 

11.12.2015