Керівника ВНЗ упіймали на хабарі від майбутніх юристів.

Директора Прикарпатського юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія» затримали під час отимання хабара за допуск до зимової сесії, повідомив головний військовий прокурор України, заступник генпрокурора Анатолій Матіос на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«Дев’ятого грудня слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами і спільно з співробітниками ВБКОЗ СБ України у Івано-Франківській області, у рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт одержання директором Прикарпатського юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія» неправомірної вигоди (7500 грн. і 300 дол. США) від двох студентів за допуск останніх до складання зимової сесії», - написав Анатолій Матіос.

 

За його словами, хабар виявлений та вилучений у повному обсязі під час проведення обшуку службового кабінету керівника навчального закладу. Зараз проводяться обшуки у службових приміщеннях Академії та за місцем проживання «учителя» молодих юристів.

 

«Сумно і дуже прикро від усвідомлення жахливості «комерційних підходів» таких вчителів до учбового процесу підготовки юристів. Юристів для оновлених структур правоохоронних органів зокрема. Горе-наставнику 69 років, викликали швидку допомогу», - додав Анатолій Матіос.

09.12.2015