Міськвиконком вже підготував рішення про зниження цін на проїзд у маршрутках.

Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку підготував проект рішення виконавчого комітету «Про проведення коригування тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування», яким передбачається встановлення вартості проїзду у розмірі 3,50 грн, повідомляє Стик.

 

20 листопада мешканці Івано-Франківська розмістили на сайті міської ради електронну петицію про зменшення вартості проїзду в маршрутках до трьох гривень. Документ набрав 275 голосів з необхідних 250 і потрапив на розгляд першого заступника міського голови Миколи Вітенка.

 

«Оскільки з часу затвердження тарифу відбулося зниження вартості паливно-мастильних матеріалів, зокрема вартість дизпалива знизилася на 55%, Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку підготовлено проект рішення виконавчого комітету «Про проведення коригування тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування», яким передбачається встановлення вартості проїзду у розмірі 3,50 грн. Даний проект рішення буде внесено на громадське обговорення, що відбудеться 11.12.2015 року о 14:00 год. в приміщенні виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського, 21, каб.311)», – зазначив Микола Вітенко.

09.12.2015