У місті – день «масових замінувань».

Після повідомлення про замінування Івано-Франківського білого дому, невідомі повідомили телефоном про замінування головного залізничного вокзалу, міського суду, де також розміщена прокуратура, та готелю, передає Бліц-Інфо.

 

«По кожному повідомленню на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та піротехніки з відповідним технічним оснащенням. Вони відстежують і перевіряють всі місця де повідомлено про «замінування», - сказала речник обласного управління Національної поліції Мирослава Белдик.

 

Як пише Галка, «вибух» залізничного вокзалу невідомі анонсували на 15 год., сказав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій МВК Ігор Влізло.

 

Зараз на вокзалі працюють рятувальники та поліцейські. Здійснюється евакуація людей та персоналу. Також перекрито навколишні вулиці, що спричинило затори в центрі міста.

 

Управління Служби Безпеки України в області отримало попередження про замінування ще одного об’єкту в Івано-Франківську – готелю «Надія», також передає Галка. Зловмисники оголосили, що готель вибухне о 17 год., зараз з будівлі евакуюють людей.

 

Водночас вибухівки у білому домі рятувальники не знайшли, повідомляє Фіртка.

07.12.2015