Екс-редактор місцевої газети очолила районну раду.

Світлана Боднар, яка працювала головним редактором збаразької газети та в РДА, 27 листопада очолила Збаразьку районну раду, за неї з 37 депутатів віддали свої голоси 17, написала на своїй сторінці у мережі Facebook журналістка «Народного слова» Наталка Парова.

 

«На розгляд депутатам було представлено три кандидатури: Світлана Боднар від «Солідарності», Юлія Цимбалюк від «Доброго самарянина» та «ляшківець» Роман Обізюк, чомусь шляхом самовисунення. Найбільшу кількість голосів набрала кандидатура Світлани Боднар (19 голосів). Не буду тут описувати скільки бруду було вилито на неї під час обговорення кандидатів на голову райради. Нехай цим носіям штанів буде соромно за свої брехні та безпардонну й хамську поведінку по відношенню до чесної жінки», – написла Наталка Парова.

 

«Вітаю Світлану Миколаївну із обранням, і вірю, що нарешті районна рада має усі шанси запрацювати на повну силу, це при умові, що власні амбіції та образи депутати заховають подалі і нарешті почнуть працювати заради людей, які всадили їх у ці теплі крісла», – додала вона.

30.11.2015