Виробнича компанія Saint-Gobain збудує в області свій завод.

Виробничі потужності компанії, яка спеціалізується на будівельних матеріалах, планують розмістити у Тлумацькому районі на землях Хотимирської сільської ради. Раніше французи приглядалися до території Хриплинської промислової зони (Івано-Франківська міська рада), однак остаточно зупинилися на Тлумаччині. Вчора з цієї нагоди відбулася робоча нарада у Івано-Франківській Торговій палаті. Участь в розмові брали представники місцевої влади та генеральний директор українського представництва концерну Saint-Gobain Кирило Песенков.

 

Місцеве видання "Бліц-інфо" повідомляє, що Кирило Песенков висловив вдячність Івано-Франківській торгово-промисловій палаті за сприяння у створенні комфортних умов для ведення бізнесу.

 

Saint-Gobain - це міжнародна промислова група, що входить до ТОП-100 найбільших індустріальних корпорацій світу. Обіг концерну, до складу якого входять 1500 компаній у 64 країнах світу, становить майже 50 млрд євро на рік. Вже 12 років  Saint-Gobain входить до складу Асоціації ООН «Global Compact» («Глобальний договір»), учасники якої виступають за охорону навколишньго середовища, розвиток та поширення екологічно безпечних технологій, декларують дотримання принципів соціальної відповідальності бізнесу та щорічно про це звітують.

 

На  ринку України Saint-Gobain присутній з 1995 року, однак досі свого виробництва тут не мала. Тепер на Івано-Франківщині збудують завод, що виготовлятиме будівельні суміші.

 

25.11.2015