220 майбутніх поліціянтів почали навчання.

Сьогодні, 12 листопада, для 220 нових поліціянтів Івано-Франківська почалося перше офіційне заняття, повідомляє Репортер.

Навчання відбуватиметься на базі Прикарпатського факультету національної академії внутрішніх справ. Триватиме воно три місяці.

Загалом добір пройшли 220 осіб. Про подальше навчання поліції розповів начальник Прикарпатського факультету національної академії внутрішніх справ Сергій Братель: «Визначено порядок підготовки поліцейських в Україні і ми маємо практику підготовки поліцейських у Києві, Харкові, Одесі та Львові. Буде більше 20 дисциплін. Це будуть як теоретичні, так і практичні заняття. Щодо практичних, це охорона громадського правопорядку, боротьба зі злочинністю, забезпечення безпеки дорожнього руху тощо».

Лекції читатимуть викладачі Академії внутрішніх справ, а також представники громадських організацій та правозахисники. Практичних навичок навчатимуть тренери з головного управління Івано-Франківської поліції  області.

Як повідомляв Z, у Львові лави поліції поповнились випускниками другого добору, а в Тернополі стартували тестування майбутніх поліціянтів. Тернопільські правоохоронці навчатимуться у Львові і вийдуть на патрулювання щойно навесні.

 

12.11.2015