Чиновники обіцяють знизити ціни на проїзд у маршрутках – паливо здешевшало.

З огляду на зниження вартості паливно-мастильних матеріалів департамент комунального господарства, транспорту і зв'язку Івано-Франківська готує рішення про зниження вартості проїзду в міських маршрутках до 3.50 гривень, заявив директор департаменту Михайло Смушак на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«У зв'язку зі зниженням вартості ПММ, ми підготували проект рішення про зниження тарифу на проїзд в громадському транспорті міста до 3,5 грн.. Ще не чув, щоб десь знижували вартість проїзду. Думаю, ми будемо перші», — написав чиновник.

 

10 червня проїзд в івано-франківських маршрутках став коштувати 4 гривні, а водіїв автобусів зобов'язали видавати пасажирам квитки встановленого зразка.

 

Квитками забезпечили ті АТП, що виконали поставлені міським виконавчим комітетом умови, зокрема обладнали автобуси GPS-трекером для відстеження руху транспортного засобу й дотримання водіями встановленого графіку. Тоді Михайло Смушак зазначав, що у разі, коли водій не видає квиток, можна платити по 2 грн і не слухати його розповідей про 4 грн.

 

Водночас, пише Бліц-Інфо, водії франківських маршруток визнають, що вигадку з квитками вигадали, аби задурити людям голову і підвищити вартість проїзду.

12.11.2015