У місті шукають інвестора для будівництва дитячого садка.

В обмін на новий дошкільний навчальний заклад на 200 місць інвестору дають землю під будівництво трьох багатоповерхових житлових будинків.

 

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР оголосило конкурс із залучення інвестора для будівництва дошкільного навчального закладу на вул. Малоголосківській у Львові та багатоквартирних житлових будинків у районі вулиці Малоголосківської. 

 

Потенційний інвестор мав би збудувати за власні кошти дитячий садок на вулиці Малоголосківській та три багатоквартирні житлові будинки у районі вулиці Малоголосківської - між проектованою вулицею 4, проектованим проспектом 2 та проектованим проспектом 5. Відповідно до умов інвестиційного договору, підписаного з інвестором, та введення в експлуатацію усіх об'єктів, інвестор отримав би у власність багатоквартирні житлові будинки, а дошкільний навчальний заклад перейшов би у комунальну власність Львова. 

 

Дитячий садок, за попередньою оцінкою управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, мав би мати площу у 1300 квадратних метрів, а його будівництво мало б коштувати 38,5 млн грн. Водночас, будівництво трьох багатоквартирних житлових будинків загальною площею 7690 квадратних метрів в ЛМР оцінюють у 467 млн грн.

 

Заявки від потенційних інвесторів прийматимуть до 12:00 17 листопада.

 

Нагадаємо, що 21 травня цього року Львівська міська рада прийняла ухвалу №4758 "Про затвердження інвестиційного проекту будівництва дошкільного навчального закладу та багатоквартирних житлових будинків" та ухвалу №4759 "Про затвердження управлінню капітального будівництва Львівської міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Малоголосківській".

 

Відповідно до інвестиційного проекту, дошкільний навчальний заклад повинен бути розрахований на 200 місць. Натомість, будинки повинні бути 10-поверховими і розрахованими на 1444 мешканців - на 655, 500 та 289 осіб. Дитячий садок повинен бути збудований за 24 місяці. Натомість, житлові будинки - за 36 місяців від моменту підписання договору.

 

12.10.2015