"Народний контроль" висунув кандидатом на посаду міського голови колишнього ударівця.

Ще рік тому кандидат "Народного контролю" очолював міську організацію "УДАРу" в Івано-Франківську.

 

Як повідомляє "Галицький кореспондент", учора, 23 вересня, в Івано-Франківську відбулася конференція місцевого осередку партії "Громадський рух “Народний контроль"", на якій висунули кандидатів на посаду міського голови та кандидатів у депутати до Івано-Франківської міської ради на виборах 25 жовтня. 

 

Кандидатом на посаду міського голови висунули колишнього ударівця Андрія Корнієнка. Він також очолив список партії на виборах до міської ради. Загалом, від партії висунули 40 кандидатів, хоча й у міській раді працюватимуть 42 депутати.

 

Як інформує "Галицький кореспондент", ще рік тому Корнієнко очолював міську організацію партії "УДАР Віталія Кличка", у роботі якої брав участь з 2010 року. Працює фінансовим директором у ПАТ "Карпатське управління геофізичних робіт". Є головою ГО "Стимул".

 

Нагадаємо, що за інформацією "Z", на посаду міського голови Івано-Франківська балотуватимуться також народний депутат Ігор Насалик (висунений БПП "Солідарністю), народний депутат Олександр Шевченко (у недавньому минулому член фракції БПП, висунений "УКРОПом"), директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич (висунена "Самопоміччю"), колишній народний депутат та секретар міської ради, керівник Івано-Франківської міської організації ВО "Свобода" Руслан Марцінків. Чинний міський голова Віктор Анушкевичус (обраний на цю посаду у 2006 році та переобраний у 2010 р. від Української народної партії) піде на ці вибори самовисуванцем.

 

24.09.2015