Збудувати автостанції у Львові зголосилися два потенційні інвестори.

Один з них має зв'язок з підприємством, що отримало у серпні дозвіл на облаштування тимчасової автостанції "Західна" поруч з майбутнім місцем будівництва.

 

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, свої пропозиції на конкурс з визначення інвестора для будівництва двох автобусних станцій у Львові подали два потенційні інвестори - ФОП Ігор Кошик та ТОВ "УкрІнвестБуд". Перший надав документи, що свідчать про досвід будівництва таких станцій, в другого такого досвіду немає.

 

Як зазначили члени конкурсної комісії, заявники надали усі необхідні документи та презентували власні проекти будівництва. Розглядатимуть пропозиції та вивчатимуть подану документацію на відповідність вимогам упродовж тижня – до 10 вересня. Окрім того, члени комісії здійснять робочі виїзди в офіси компаній, аби детальніше ознайомитись із проектами. Тоді ж і приймуть остаточне рішення щодо вибору переможця.

 

26 серпня, як розповідав "Z"на своєму засіданні виконавчий комітет ЛМР дав дозвіл ТОВ "Бізнесресурс" згоду на відкриття тимчасової автостанції "Західна" на вул. Городоцькій, 359 для обслуговування автобусних маршрутів Городоцького, Мостиського, Самбірського, Старосамбірського та Турківського напрямків. Тимчасова автостанція мала б діяти, поки не буде зреалізовано інвестиційний проект будівництва повноцінної автостанції на перехресті вулиць Городоцька та Збиральна. 

 

Нагадаємо також, що 30 липня цього року управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій департаменту економічної політики Львівської міської ради оголосило конкурс на визначення інвестора для будівництва двох автобусних станцій у Львові. Йдеться про станцію для відправлення автобусів у Городоцькому, Мостиському і Самбірському напрямках на перехресті вулиць Городоцької та Збиральної і станцію для відправлення автобусів у напрямку до Ходорова та Бібрки на перехресті вулиць Зеленої і Пасічної. Інвестор мав би за власні кошти збудувати обидві станції, але першу залишив би у своїй власності, а другу передав би у комунальну власність Львова. 

 

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, станом на 3 вересня, кінцевим бенефіціарними власником ТОВ "Бізнесресурс", що отримало дозвіл на облаштування тимчасового автостанції у виконкому ЛМР, є львів'янин Ростислав Хома. Кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ "УкрІнвестБуд", зареєстрованого у Львові, що подало свою пропозицію на інвестиційний конкурс, є той самий Ростислав Хома, а також бережанин Тарас Хома і брюхівчанка Оксана Винявська.

 

03.09.2015