На вулиці Городоцькій облаштують тимчасову автостанцію.

Вона працюватиме, поки не знайдуть інвестора на побудову повноцінної автостанції поруч.

 

Як повідомляє ZIK, на своєму засіданні 26 серпня виконавчий комітет ЛМР дав дозвіл ТОВ "Бізнесресурс" згоду на відкриття тимчасової автостанції "Західна" на вул. Городоцькій, 359 для обслуговування автобусних маршрутів Городоцького, Мостиського, Самбірського, Старосамбірського та Турківського напрямків.

 

Тимчасова автостанція мала б діяти, поки не буде зреалізовано інвестиційний проект будівництва повноцінної автостанції на перехресті вулиць Городоцька та Збиральна. На думку міського голови Львова Андрія Садового, тимчасову автостанцію можуть збудувати протягом місяця-двох з мінімальними затратами і це не завадить проведенню конкурсу для інвестора з будівництва повноцінної автостанції.

 

Як інформував раніше "Z", у Львові шукають інвестора для будівництва автостанцій. Для пошуку оголосили інвестиційний конкурс, переможець якого виграє право збудувати велику автостанцію (на перехресті вулиць Городоцька та Збиральна), що даватиме йому дохід. На вимін за це право він має збудувати одну меншу автостанцію (на вулиці Зелена) для міста. 

 

За даними Єдиного державного реєстру, кінцевим бенефіціарними власником ТОВ "Бізнесресурс" є львів'янин Ростислав Хома. Директором товариства є Олександр Хархардін.

 

26.08.2015