На об’їзній дорозі відкрили міст, який був в ремонті останні півтора роки.

Роботи так затяглися через повну відсутність державного фінансування. «Кошти за останній час насправді не з'явилися. Їх як не було, так і нема. Утім, люди, котрі сьогодні тут зібралися, зорганізувалися та вирішили, що цей безлад, що тривав останні півтора року, треба припинити. І саме завдяки волі цих людей сьогодні  відкрито рух для водіїв, котрі матимуть можливість комфортного проїзду», - процитував з промови голови ЛОДА Олега Синютки на відкритті відремонтованого Снилівського мосту Щоденний Львів .
 

Окрім цього, за словами керівника Львівщини, він переконаний у тому, що  держава розрахується за виконані роботи. Про це повідомили в прес-службі обласної державної адміністрації, де також нагадали: «Ремонтні роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «ЗахідТрансБуд» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно з кошторисно-проектною документацією, вартість таких робіт становить 14,5 мільйона гривень.
 

Рух по Скнилівському мосту повністю заборонили з лютого 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування робіт і фактично розпочалися лише у квітні цього року.

 

Протягом двох місяців дорожники змонтували вісім крайніх балок моста, виконали роботи з заміни зношених елементів, бетонування монолітної плити, з’єднання старих і нових балок. Після того дорожники провели роботи по відновленню конструкцій та облаштування гідроізоляції та під’їзних шляхів, а також змонтували бар’єрне та перильне огородження. Днями дорожники поклали верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону і нарешті спрямували мостом потік автівок.
 

08.07.2015