ВВХ іде на АТО

Окупант тижня

 

Виявилося, що президента Російської Федерації мордують підліткові комплекси на кшталт – ніхто мене не любить, всі довкола каки. Компенсувати власні проблеми Путін, якому першу букву прізвища змінити на Х, вирішив в Україні. В російському фольклорі є дві ідіоми, які пасують до сучасних дій аґресора. По-перше, «на голубом глазу» він заявляє, що війська з РФ на території України «заблудилися», а вже потім потрапили в полон. По-друге, і це пасує до риторики Хутіна більше: «плюнь в глаза, а он утрется и скажет: божья роса».

 

На тижні озброєні росіяни почали бойові дії в Україні вже майже офіційно

 

Теракт тижня

 

Аґресори люблять четверту годину ранку. Цього тижня, в середу, о 4.22, у Шостці Сумської області було здійснено два постріли по військкомату, потім підірвано два авта біля міського відділу міліції, а близько 4.26 приведено в дію вибуховий пристрій біля стадіону «Хімік». Начальник Управління МВС України в Сумській області Анатолій Річкаль провів аналогії з подібними злочинами у Харкові і Конотопі. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтями «теракт» і «незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами». На місці події працюють експерти, представники різних правоохоронних органів.

 

Це суха мова інформаційних аґенцій, а знаючі люди кажуть, що саме в цьому районі Сумщини росіяни почнуть ще одну атаку. Ще більш знаючі згадують про Сидора Артемовича Ковпака, який вмів воювати з загарбниками.

 

Варто бути уважним навіть в годину, коли починають свистіти птахи

 

Вихідці тижня

 

«Велика політика», яка вже сприймається українцями тільки в лапках, тепер здивувала розколом одного з провідних гравців в ході кампанії, що стартувала. Де-факто голова Верховної Ради і прем’єр-міністр пішли з «Батьківщини». Колись такий крок мав би вибуховий резонанс, а зараз можна лише констатувати, що люди шукають себе до 26 жовтня. Турчинов і Яценюк пішли з партії Юлії Тимошенко, лави цієї формації покинули ще кілька інших відомих діячів.

 

Ці голомозі чоловіки думають, що робити далі

 

Постріл тижня

 

Приємна у всіх відношеннях голова Фонду державного майна Валентина Семенюк очолювала цю структуру в часи «помаранчевої» влади. Потім Валентина Петрівна стала Семенюк-Самсоненко, потім знову просто Семенюк. Жінка була цікава для таблоїдних видань, поки її тіло не знайшли з кульовим пораненням у власній хаті. Колись самогубством «грішили» одіозні Юрій Кравченко і Георгій Кирпа. Семенюк поховали в закритій домовині.

 

Смерть цієї жінки обіцяють розслідувати

 

01.09.2014