Львівський дитячий оркестр формує музичну команду

Вперше у Львові протягом літа юні музиканти  міста зможуть об’єднатися у справжню музичну команду – Львівський дитячий оркестр.

 


Уже з початку червня розпочалася реєстрація юних музикантів для участі у проєкті  «Львівський дитячий оркестр», який має на меті саме через практику спільного музикування навчати дітей важливих життєвих навичок – командної роботи, поваги, співпраці. 

 


Проєкт покликаний підтримати та надихнути дітей віком від 8 до 13 років, які розпочали свій мистецький шлях та мають елементарні навички володіння музичним інструментом і бажання стати частиною творчої музичної команди.

 


Проєкт охоплює щотижневі оркестрові та групові репетиції з диригентом та професійними музикантами-наставниками, які зможуть не тільки допомогти покращити навички гри на музичних інструментах, а й також підтримати та надихнути на нові звершення. На учасників проєкту також чекають фінальний концерт, вручення сертифікатів про участь та сувенірні подарунки.


 
Щоб долучитися до оркестру, слід зареєструватися за посиланням та прийти на прослуховування-знайомство, яке відбудеться 13 червня в приміщенні Львівської музичної школи №4 ( вул. Личаківська 53). Дедлайн подачі заявки 12 червня.

 

 

Організатор проєкту ГО «Мюзік Ательє», голова та співзасновниця проекту Марта Кузій.

 

Контакти:
Ірина Вакуліна, диригентка та співзасновниця проекту: +38 063 937 61 99
https://www.facebook.com/lvivkidsorchestra
https://www.instagram.com/lviv_kids_orchestra/
lvivkidsorchestra@gmail.com

 

 

05.06.2023