Для релокованого бізнесу у Львові встановлюють тимчасову будівлю.

 

У Львові на вул. Миколайчука встановлять тимчасову будівлю для релокованого бізнесу. Забезпечувати функціонування споруди, яку змонтують на території площею 0,2 га, буде ЛКП «Рембуд». Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету, – повідомила пресслужба Львівської міської ради. Саму ж споруду місто отримає у межах співпраці з міжнародною організацією ПРООН.

 

«Йдеться про можливість реалізації проєкту спільно із ПРООН – міжнародною організацією, яка надає місту в межах спільно розробленого проєкту тимчасову розбірну конструкцію для розміщення там релокованого бізнесу… Рішенням ми хочемо надати комунальному підприємству "Рембуд" функції замовника робіт у відповідної компанії, яка буде надалі надавати обслуговуючі послуги цьому приміщенні, підводити туди комунікації тощо», – додав керівник управління інвестицій та проєктів ЛМР Андрій Павлів.

 

«Це справді важлива річ, тому що є можливість швидко допомогти різним виробництвам», – пояснив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.
 

Станом на сьогодні на Львівщину переїхало 193 підприємства, з них 115 уже відновили роботу і створили 4511 робочих місць. 

02.08.2022