У центрі Москви побили спецпризначенця ФСБ Росії.

Чоловікові завдали важких тілесних ушкоджень.

 

 

Капітана спецназу ФСБ жорстоко побили в центрі Москви. Як повідомило у вівторок, 19 листопада, інформаційне агентство Interfax з покликом на свої джерела в головному управлінні МВС Росії у Москві, співробітникові Центру спецпризначення (ЦСП) ФСБ Росії завдано важких тілесних ушкоджень, у нього закрита черепно-мозкова травма. Офіцера шпиталізовано до московського шпиталю Федеральної служби безпеки.

 

«У кафе на Пречистенській набережній стався конфлікт, під час якого невідомі побили капітана ЦСП ФСБ. Наразі він шпиталізований у відділення нейрохірургії», – розповів співрозмовник агентства.

 

Інформаційне агентсво РБК з'ясувало ім’я побитого офіцера ФСБ – Ніколай Подоксьонов. РБК також встановило, що у потерпілого у ресторані  «Винний базар» стався «конфлікт з особами слов’янської зовнішності». Бійка розпочалася в закладі, а продовжилася вже біля нього. На записі камери зовнішнього спостереження видно, як після чергового удару по голові Подоксьонов упав і залишився лежати на хіднику. Після цього невідомі втекли з місця події на чорному авті Mercedes.

19.11.2019