Російський студент розстріляв своїх колег і застрелився сам.

Причиною того, що сталося, називають конфлікт між однолітками.

 

 

В Амурському коледжі будівництва та житлово-комунального господарства в Благовєщенську в четвер, 14 листопада, відбулася стрілянина. Як повідомив інформаційний портал «Амур-Инфо» з покликом на місцеве управління МВС Росії, одна людина вбита, троє поранені. Очевидці чули мінімум п'ять пострілів. Два прозвучали в кабінеті, ще три – в коридорі.

 

За інформацією видання, 19-літній нападник був студентом четвертого курсу цього коледжу. Слідчий комітет РФ повідомив, що він стріляв зі своєї зареєстрованої мисливської рушниці. «Коли інспектори піднялися на другий поверх навчального закладу, побачили громадянина зі зброєю. Він здійснив постріли в бік інспекторів ДПС, поліціянти відкрили вогонь у відповідь. Зловмисника заблокували в аудиторії», – йдеться в повідомленні управління МВС Росії в Амурській області.

 

За даними поліції, після цього нападник наклав на себе руки. Його жертвою став 19-річний студент, ще троє молодих людей постраждали і були шпиталізовані. Представник регіонального відділення Міністерства охорони здоров'я повідомив, що у всіх постраждалих численні вогнепальні поранення.

 

У будівлі коледжу була проведена евакуація. Заняття зупинено на невизначений час. Зараз поліція і криміналісти ведуть роботи на місці інциденту. Попередньо причиною того, що сталося, називають конфлікт між однолітками.

14.11.2019