Ляшко побився з депутатом на кримінальне провадження.

 

Голова Радикальної партії Олег Ляшко почубився із народним депутатом із фракції "Слуга народу" Андрієм Герусом в залі офіційних делеґацій аеропорту "Бориспіль" – народний обранець вийшов із конфлікту із порваною сорочкою. Причиною шарпанини стала суперечка між політиками щодо ринку електроенергії: Ляшко звинуватив Геруса в підігруванні російським компаніям та Ігореві Коломойському, а нардеп критикував "радикала" за гру на боці Ріната Ахметова й корупційний визиск із "Роттердама+".

 

 

Відео перепалки Ляшко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

 

Олег Ляшко ствердив, що випадково перестрів Геруса в залі офіційних делеґацій "Борисполя" і, відтак, вирішив спитати, чому він марнує державні кошти у VIP-апартаментах. Натомість народний депутат переконаний, що голова Радикальної партії мав доступ до інформації про пересування політика й отримав завдання влаштувати провокацію.

 

Спершу політики конфліктували поміж собою словесно, а після того, як Ляшко тицьнув пальцем у Геруса, між чоловіками почалася шарпанина. При тім виглядало, що спершу пан Андрій не сприймає претензії суперника насерйо. Під час перепалки колишній депутат смикнув Геруса за сорочку й порвав її.

 

"Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася – через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана", – поділився враженнями Ляшко.

 

"Сьогодні відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма Ляшко мене очікував у аеропорту Бориспіль, щоб влаштувати шоу-провокацію. Звісно ж, претензія Ляшка – це імпорт електроенергії. Хоча 3 роки імпорту вугілля із Росії за формулою "Роттердам+", що супроводжувалося ростом тарифів для українських споживачів, його повністю влаштовувало. Бо на цьому добре заробляв його любий "немонополіст", – прокоментував Герус.

 

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки, повідомив речник поліції Київської області Микола Жукович у коментарі "Українській правді". Політики не зверталися до правоохоронців зі скаргами – кримінальну справу відкрили за зверненням Служби авіаційно безпеки.

 

07.11.2019