На Тернопіллі шукають нових голів РДА.

 

У Тернопільській області розпочався конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантних посад голів райдержадміністрації.

 

 

Як повідомляють у пресслужбі Тернопільської ОДА, претендентів на посади відбиратимуть за правилами проєкту «LIFT» – нової «безпрецедентної президентської ініціативи». Цей проєкт, як запевняють його ініціатори, «усуває багато штучних бюрократичних перепон, які ще донедавна перешкоджали громадянам долучатися до змін у країні», а його основна мета – «надати реальну можливість людям втілювати нові ідеї, спрямовані на позитивні зміни».

 

 

Отож, претендент на посаду голови РДА має заповнити анкету та пройти комплексне оцінювання, під час якого визначать його психологічний профіль, проведуть перевірку на знання законодавства України, а також ключових пріоритетів реформ держави. Іще під час оцінювання звернуть увагу на його обізнаність щодо стану справ розвитку району, його сильні та слабкі сторони.

 

Після успішного складання тесту претендент пройде співбесіду з головою облдержадміністрації. Якщо підтвердить свою фаховість, інформацію про його кандидатуру передадуть до Офісу Президента й Кабінету Міністрів України. Наступним етапом стане спеціальна перевірка відповідними органами, а відтак – призначення на посаду згідно з Указом Президента України.

 

Резюме можна подавати за посиланням.

 

05.11.2019