У місті запрацював перший комунальний автобусний маршрут.

 

Сьогодні, 10 травня, в Івано-Франківську на 27 маршрут вийшли 6 нових комунальних автобусів підвищеного комфорту «Богдан», передає Галка.

 

Це низькопідлогові автобуси місткістю 76 людей, з яких 30 місць – для сидіння. Автобуси з’єднують мікрорайон Каскад з вулицями Пулюя та Довгою, через ринок та вокзал. Вартість проїзду, на відміну від 5-6 грн у «приватників», становить 4 грн.

 

«Завжди їжджу 27-м. Дуже було погано, коли автобусів на маршруті не було тривалий час. Мені тяжко ходити. Тепер чекала спеціально, щоб побачити. Автобус надзвичайно гарний, комфортно, зручно, багато місця. Головне, що вранці є. І район Набережної такий, що тут багато людей. Хотіла вже дзвонити на 15-80 і подякувати меру за ці автобуси», – ділиться враженнями одна з перших пасажирок пані Ірина.



В Івано-Франківську запрацював перший комунальний автобусний маршрут. Фото: Галка

 

Враженнями від поїздки на своїй сторінці у Facebook поділився і міський голова Руслан Марцінків.

 

«За 4 гривні можна з Каскаду потрапити на вул. Пулюя і назад. Сервіс від «Електроавтотрансу» випробував на собі і рекомендую кожному. Вдалий старт і незмінний курс на розвиток комунального транспорту. Далі буде», – написав Руслан Марцінків.

10.05.2018