На посаду гендиректора замку є троє кандидатів.

 

Міністерство культури України оприлюднило інформацію про учасників конкурсу на посаду генерального директора державного історико-культурного заповідника у Жовкві.

 

Документи на конкурсний добір подали теперішній генеральний директор Володимир Герич, завідувачка науково-реставраційного відділу Жовківського державного історико-культурного заповідника Наталія П'єх, начальник науково-методичного відділу популяризації гончарської спадищини, екскурсій та туризму Національного музею-заповідника в Опішному (Полтавська область) Денис Яшний.

 

«Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів (з 28 квітня по 4 травня) можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту murytenko25@gmail.com (з позначкою «пропозиції та зауваження "Державний історико-архітектурний заповідник у Жовкві"»), які передадуть комісії з конкурсного добору на посаду директора Державного історико-архітектурного заповідника у м. Жовкві», – зазначено в повідомленні.

 

Перше засідання конкурсної комісії щодо конкурсного добору кандидатів на посаду директора Жовківського історико-архітектурного заповідника відбудеться 7 травня об 11-й годині в приміщенні Міністерства культури України.

02.05.2018