Підприємство «Електроавтотранс» отримало перший низькопідлоговий автобус «Богдан».

 

Перший великогабаритний автобус «Богдан» прибув до Івано-Франківського КП «Електроавтотранс» і вже невдовзі готовий вирушити на маршрут №27, повідомили в прес-службі міського голови.

 

Ще п’ять транпортних засобів очікують до кінця квітня. А вже до кінця року таких має бути 30.

 

«Автобус – низькопідлоговий, вміщає 30 сидячих та 76 стоячих пасажирів. Згідно з договором, гарантійне обслуговування – 2 роки або ж 100 тис. км пробігу. Що головне, автобус повністю облаштований для маломобільних груп. Це не тільки люди з інвалідністю, але й мами з візочками, літні люди. Нові автобуси планують запустити на 27 маршрут. Адже наразі це найбільш проблемне сполучення», – розповів керівник КП «Електроавтотранс» Віталій Голутяк.

 

«Хочемо зробити перший комунальний маршрут, щоб максимально відчути переваги саме муніципального перевізника. Вважаю, що ми на правильному шляху до розвитку комунального транспорту. Якщо вдасться втілити всі плани на цей рік (30 автобусів, 30 тролейбусів, лінія на БАМ), можна буде й справді визнати 2018-й роком комунального транспорту», – наголосив міський голова Руслан Марцінків.

16.04.2018