ТРК «Карпати» отримала логотип UA: від НСТУ.

 

Голова правління ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» Зураб Аласанія оголосив про присвоєння Івано-Франківській філії своєрідного знаку якості Суспільного – логотипу UA:. Відтепер Івано-Франківська філія отримала назву UA: КАРПАТИ, передає suspilne.media.

 

Рішення про присвоєння нової назви ґрунтується на результатах моніторингу ефірів регіонального мовника. Івано-Франківська філія показала один із найкращих результатів і була відзначена як така, що відповідає стандартам якості Суспільного.

 

За словами продюсерки Івано-Франківської філії Галини Держипільської, для ТРК «Карпати» відповідати цим стандартам буде неважко.

 

«Ми – молода компанія, телеканалу "Карпати" лише 3 роки. Тому у нас не було такого "спадку" джинси і токсичного контенту з минулих часів. Однак ми маємо власні труднощі: зараз маємо лише цифрову трансляцію, що обмежує нашу аудиторію. Тож ця відзнака дуже важлива для всього колективу (і ТБ, і радіо) – це підтвердження, що ми йдемо у правильному напрямі, це дуже велика мотивація для подальшого розвитку і покращення», – зазначила вона.

 

Також логотип UA: отримала рівненська філія Суспільного.

 

«Отже до UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА, UA: КРИМ, UA: СУМИ додаються UA: РІВНЕ, UA: КАРПАТИ (Івано-Франківськ). Саме ці дві філії системно показують відповідність стандартам журналістики у своїй роботі й отримали право використовувати графічне зображення "UA:" у своєму логотипі», – сказав Микола Чернотицький, член правління НСТУ, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури.

19.02.2018